top of page
husternoard_wisemicefotografie (110).jpg

Informatie over de camping

Kemping Hústernoard is in juli 2020 gestart en wordt verder opgebouwd. De camping is een minicamping en er is plaats voor tenten, campers en kampeerbusjes en is uniek gelegen aan de Stroobossertrekvaart. Deze vaart is via andere waterkanalen zoals Nieuwe Zwemmer en Dokkumerdiep verbonden met het Lauwersmeer.

Royale kampeerplaatsen met electra

De camping ligt in een rustige omgeving, de kampeerplaatsen zijn gering in aantal maar hebben een royale oppervlakte en zijn deels voorzien van electra. Het sanitair is netjes en schoon.

Bij wat minder weer kunnen gasten ook gezellig gebruik maken van de kantine met kachel en keuken.

Honden zijn welkom bij je tent of camper.

 

Blokhutten (boerenblokhutten)

Er zijn blokhutten, één tweepersoons en één vierpersoons.

Er kan gebruik worden gemaakt van de algemene vuurplaats, de aanlegsteiger en de beschikbare vaarmiddelen om een paar uurtjes lekker te varen.
 
Vanaf de camping kun je prachtige fiets-, wandel- motor-, auto- en vaartochten maken en daarnaast zijn er ook veel mogelijkheden om te vissen.

Oudwoude vlakbij Nationaal Park Lauwersmeer & Schiermonnikoog

De plaats Oudwoude ligt op enkele kilometers afstand van het uitgestrekte natuurgebied Nationaal Park Lauwersmeer en de veerboot van Schiermonnikoog is nog geen 20 minuten rijden.

Beheerder Frâns Boersma

Beheerder van deze camping is Frâns Boersma. Bij afwezigheid te bereiken op telefoonnummer 06 - 532 219 51 als gasten hem zoeken.

bottom of page